Loading website
Samen verbinden.

Hoe help je jouw klant in 2018 met de digitale transformatie? Welke diensten zet je in en welke kennis heb je hiervoor nodig? Tijdens RoutIT Release’18 op 20, 21 en 22 maart geven wij je met de introductie van een nieuw kennisplatform én de lancering van nieuwe diensten alle handvatten om de werkprocessen en informatiestromen […]

Lees verder

Bezoek RoutIT van 31 oktober tot en met 2 november 2017 op de Amsterdam Security Expo en maak kennis met 247Alarm, de innovatieve alarmcentrale in de cloud.

Lees verder

RoutIT is met de dienst 247Alarm genomineerd voor de Computable Awards in de categorie 'ICT-leverancier van het jaar voor het MKB’!

Lees verder

Tijdens hét RoutIT event van het jaar geven wij u alle handvatten om in te spelen op de snel transformerende markt.

Lees verder

RoutIT start 2017 met ruimere openingstijden voor technische ondersteuning. Met ingang van 02 januari 2017 is RoutIT Support bereikbaar van 8 tot 20 uur.

Lees verder

RoutIT introduceert 247Alarm, de innovatieve alarmcentrale voor het mkb. Met deze nieuwe clouddienst stelt RoutIT klanten in staat alarmmeldingen te ontvangen en verwerken via een app. RoutIT levert de dienst 247Alarm via ICT- en installatiepartners vanuit een gloednieuwe particuliere alarmcentrale in Ede.

Lees verder